Navštíveno 9096x

04.05.2011, 09:31 |
Meda Resil nekdo vymenu repro v BMW E39?
Nechce se mi nic vymyslet, zesiky jsem prodal, takze bych nejradeji jen vymenil origo repro za nejakou primou nahradu. Vsiml jsem si, ze to v zahranici meni za MB quart.
Mam asi nejaky lepsi nez zakladni system, takze vepredu tripasmo a vzadu jen dvou.
Diky
tak pokud jen vymenit repro, tak proste das neco jineh odo toh oplastoveho bazmeku ve dverich...ale kdyby sis to nahodou rozmyslel a chtel neco "trosku" lepsiho, tak sem hodim par mojich oblibenych instalaci v e39 :)
[ Link ] [ Link ] [ Link ] a nakonec maximalne luxusne nafoceny postup...ale teda 83 stranek :)
[ Link ]
hehe, instalace za půl mega do auta za sto litrů :o)))
Medo, jaký máš rádio? Jestli originál, tak výměna repro k ničemu nepovede. První fáze je vyměnit HU, to je největší změna. Pak už je to jen kosmetika. Faktem je, že ty třináctky v těch plastovejch kapsičkách prostě nehrajou, ale pokud ti nejde o mega rámus, dá se postavit slušné SQ. Mimochodem, taky mám v předních dveřích MB Quart, řadu Q zapojenou na aktiv přes Alpinu 9887r a Phase Evo Opus a myslim, že se to dá poslouchat.

04.05.2011, 12:17 |
Meda Pisu, ze nechci nic vymyslet :))))
Origo velka navi, ktera tam zustane, nic jineho tam davat nebudu, jak jsem psal, zesiky jsem prodal a nic slozitejsiho, nez vymenu repro delat nechci. Vzdy vse nakoupim, leta mi to lezi ve skrini, mezitim vymenim 3 auta a nikdy nikam nic nedam.. :)
Takze bych potreboval konkretne vedet jake repro je vyzkousene, ze tam padne..
Jinak to budu muset rozebrat a zmerit a do toho se mi nechce, proto se ptam :)
Lukáši, koukám, že jsi z Prahy, kdybys chtěl, dám ti poslechnout mojí verzi, která se skládá pouze z výměny origo repro za lepší, žádný vymejšlení a bastlení - nechtěl sem ničit auto. Nemusela proběhnout ani jedna úprava interieru.

04.05.2011, 12:52 |
Meda Jsem z Prahy, byl jsi se u me kouknout na M5 :)
Aha :o) Sorry, ty přezdívky si prostě nepamatuju :o) No jo, tak kdybys měl zájem a měl v plánu cestu někdy odpol. kolem modřan, tak klíďo dej vědět.

04.05.2011, 16:29 |
Meda Co jsi menil a za co?
Bez uprav, jen kus za kus?
Dik :)
Jak sem psal, do předních dveří sem dal MB Quart QSD213. Mam to v aktivu a zadní repra sem odpojil, sou zbytečný. Ta výměna si nežádá absolutně žádnej zásah do dveří nebo tapacu.